Informasjon til nye trenere

Digitalt

Få tilgang til gruppe i Spond


Bli med i facebookgruppen "Vard trenere"


Få inspirasjon til treningsøvelser på tiim.no

Laget

Opprett en informasjonskanal og få med alle foreldre i verktøyet Spond. Bruk det flittig og skap et engasjement hos foreldrene.

Vard har avtale med Macron Store mtp utstyr til trenere, mot en egenandel (avtale reforhandles årlig, men kan f.eks inneholde treningsbukse, genser og jakke)

Spillerne får være maskot på Vard-kamp på Haugesund stadion en gang pr sesong. Informasjon sendes ut før sesongoppstart.

Som trener er det viktig å få med seg andre som kan hjelpe til, enten som ekstra trenere eller lagleder. Lagleder kan f.eks ha som oppgaver å avtale kamptidspunkter med motstandere, skaffe kioskvakter, organisere kjøring til bortekamper etc.

Medlemskontingent sendes ut i mars/april hvert år

Alle spillere/foreldre i barne- og ungdomsfotballen må delta i dugnadsarbeid hvert år (salg av lodd/kluter/førstehjelpsskrin etc).

Sal/peisestue oppe på Vardhuset kan benyttes til lagsamlinger f.eks i forbindelse med trening/kamp/sesongavslutning. Avtal gjerne med stian@vard.no først.

Det er gratis å være med på cuper arrangert av Vard, mot at en stiller med kioskvakter (lister sendes ut før cup). Vard betaler for inntil to eksterne cuper pr sesong (totalt kr 1500,-)

Krav og forventninger